Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

0

Onze werkplaats

Apk Service Ede verricht alle mogelijke reparaties aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats tegen scherpe prijzen. Een inspectie is een zaak van vertrouwen. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Tevens ontvangt u van ons een eerlijk advies en overleggen wij altijd met u alvorens tot actie over te gaan. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Dit zijn niet alleen auto's van een bepaald merk. Bij Apk Service Ede worden namelijk alle merken en typen personen- en bedrijfsauto's onderhouden.

Reparatie

Wij beschikken over geavanceerde apparatuur waardoor wij alles zelf kunnen oplossen zonder dat we uw auto naar derden hoeven te brengen. Zo garanderen wij U een snelle service waarvan we zeker weten dat alles goed is verlopen.

APK

Het is belangrijk om uw auto regelmatig te laten controleren. Dit kan bijvoorbeeld via de verplichte APK-keuring. Met een APK-keuring wordt de auto op een aantal belangrijke punten getest, om zo te garanderen dat de wagen veilig is voor het gebruik op de weg.

Ophaal en breng service

Indien gewenst ontzorgen wij u helemaal! We kunnen eventueel uw auto bij u thuis of op het werk ophalen en weer terug brengen. Dit is geheel kosteloos

Leenauto

Voor een onderhoudsbeurt of reparatie kunt u terecht bij ons serviceteam. Een vervangende auto staat natuurlijk voor u klaar. U krijgt dan een gratis leenauto (u betaalt alleen de brandstofkosten).

Airco

Een goed onderhouden airco-installatie in uw auto betekent niet alleen comfortabel autorijden maar draagt ook zeker bij aan de verkeersveiligheid. ‘Frisse bestuurders’ reageren alerter en zijn tot dertig procent minder vaak betrokken bij auto-ongelukken.

Banden

Dat autobanden vervangen moeten worden soms, dat zal je niet verbazen. En dat autobanden vervangen aanzienlijke kosten met zich meebrengt, zal niemand verrassen. Wel is het zo dat de hoogte van de kosten van het vervangen van autobanden sterk afhangt van de gangbaarheid van de band en het merk band.

Over ons

Wij zijn een universeel garage bedrijf waar u terecht kunt voor al uw auto werkzaamheden. Voor reparatie en onderhoud van alle merken, APK-keuringen, auto airco reparaties, diagnose auto elektronica en zeker ook voor in- en verkoop van auto’s..

Onze werkplaats is zeer modern uitgerust en voldoet aan de laatste eisen op het gebied van autotechniek. De reparaties worden bij ons met de grootste zorg en met het beste vakmanschap uitgevoerd.

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten

Contact

Copyright © 2015 - 2024. Copyright © 2023. ThemeMakers. All rights reserved

Developed by ThemeMakers